Наличност

Хедрин Treat & Go лосион против въшки 50 мл

Hedrin Treat & Go лосион против въшки е чудесно решение за деца, които искат да излязат и да поиграят навън. Лосионът е трудно забележим върху косата и деца и родители могат да извършват обичайните си дейности, докато Hedrin Treat & Go действа върху главата им. След 8 часа продуктът лесно може да бъде отмит. Изисква две нанасяния (за осем часа или за една нощ), през седем дни.

Hedrin Treat & Go не съдържа никакви химично или биологично активни химикали, към които въшките могат да придобият резистентност и следователно лечението може да не бъде ефективно. Неговата активна съставка е Аctivdiol, която не реагира с кожата. В резултат, той е нежен към скалпа. Activdiol® действа като нарушава структурата на защитния слой на въшките, причинявайки смърт от дехидратиране. 

Hedrin Treat & Go действа физически срещу въшките. Той изцяло покрива паразита, прониквайки в дихателната му система – задушавайки го – и по този начин правейки процеса по отстраняване на въшките ефективен!

Лосионът е безцветен и без аромат. Неговото активно вещество не си взаимодейства с кожата на главата и може да се използва от 6-месечна възраст.

Не съдържа разтворители, които могат да причинят проблеми при някои хора, страдащи от астма.

Съдържанието на Hedrin Treat & Go е патентовано и е доказало своята ефективност в убиването на въшките по време на клинични опити. Доказано е дори ефективността на действието му върху въшки, придобили резистентност към традиционните лечения с пестициди.

Начин на употреба:

Hedrin Treat & Go се нанася върху косата и след това може да бъде изсушен със сешоар и оставен да изсъхне по естествен начин. Hedrin Treat & Go може също да се използва през нощта. След 8 часа продуктът лесно може да бъде отмит.