Наличност

Хедрин Liquid Гел против въшки 100 мл

Hedrin Once клинично доказано убива въшките и техните яйца само с едно нанасяне. Отнема само 15 минути, за да подейства. По-гъстата гел формула, която съдържа Penetrol®, подпомага проникването в яйцето на  въшката.

Hedrin Once не съдържа никакви химично или биологично активни химикали, към които въшките могат да придобият резистентност и лечението да не бъде ефективно. Неговата активна съставка е диметикон, която не реагира с кожата и може да се използва от 6-месечна възраст. В резултат, той е нежен към скалпа. Диметикон действа физически срещу въшките, той изцяло покрива паразита, прониквайки в дихателната му система и задушавайки го. 

Hedrin Once е безцветен и без аромат. Не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма.

Начин на употреба:

Нанесете и оставете върху косата за поне 15 минути (или повече, ако е подходящо) За да отстраните, използвайте шампоан директно върху цялата повърхност на суха коса (без първо да я мокрите), нанесете шампоана внимателно и след това изплакнете с вода. Повторете процеса, след това нанесете балсам, изплакнете и подсушете.

Hedrin Once съдържа антипенителни съставки, така че шампоанът няма да се разпени веднага. Ако е необходимо, повторете цялата процедура, като помните, че трябва да нанесете шампоана директно върху суха коса.

Предупреждения:

Hedrin течен гел е хлъзгав. Вани, душ кабини и т.н. може да станат хлъзгави, когато гелът се отмива от косата. Измийте цялото количество гел от главата с почистващ продукт (шампоан) и топла вода.