Наличност

Флексодон С таблетки х 30

Състав

Една таблетка съдържа: глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, витамин С.
Другите съставки са:втвърдител желатин, пълнител микрокристална целулоза, антислепващ агент магнезиев стеарат

  Съдържание на 1 таблетка Съдържание на 3 таблетки
Глюкозамин сулфат 500 mg 1500 mg
Хондроитин сулфат 100 mg 300 mg
Витамин С 20 mg 60 mg

Бъдете търпеливи и спазвайте режима си - нормализиране на функцията на а и на ставата изисква време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и начин на приложение

При изследвания на глюкозамин, най-добри се оказват дневни дози от 1200 до 1500 mg.
В други изследвания на хондроитин дневна доза от 800 mg хондроитин сулфат самостоятелно е ефективна за подобряване функцията на ставите.
С препоръчителен дневен прием на 3 таблетки дневно, общото количество, което ще приемете е 1500 mg глюкозамин сулфат, 300 mg хондроитин сулфат и 60 mg витамин С.
Флексодон С трябва да се взима три пъти дневно, най-добре по време на хранене или след храна. Поглъщайте цялата таблетка с вода. Ако не можете да я погълнете цяла, можете да я разчупите и след това да я изпиете с вода.
Ако забравите да вземете таблетка Флексодон С, следващият път вземете обичайното количество, само една таблетка. Пропускането на една таблетка не намалява ефикасността на Флексодон С.
За оптимален ефект се препоръчва да се приема Флексодон С в продължение на 3 месеца. Препоръчително е курсовете да се повтарят пролет и есен.
Флексодон С фактически осигурява дълготраен комфорт на ставата, като повлиява благоприятно функцията на ставите и а.
Това изисква време, което е различно при отделните хора. За да имате максимална полза, трябва стриктно да спазвате инструкциите за употреба.