Производител KRKA
Наличност

Фитовал плюс шампоан против косопад 100 мл

ФИТОВАЛ ПЛЮС ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 

Съвет за хидратация на косата
Избирайте внимателно козметичните продукти, които употребявате за грижа за косата си. Някои от тях могат да отнемат от естествената влага и мазнини на скалпа и на косата. Затова трябва да се използва само козметика, която е предназначени за сухи коси и има овлажняващо действие. Този тип козметични продукти са обогатени с масла и активни съставки, които спомагат за задържането на влагата вътре в косъма. Полагането на интензивни грижи за косата е много важно през цялата година, но особено през студените и горещите дни. По този начин ще поддържате баланса на веществата в косата си и тя няма да загуби жизнеността и блясъка си.
 

Уникална комбинация, съдържаща пшенични пептиди, които проникват дълбоко в кортекса на косъма и укрепват структурата на косата и гликоген, който във вътрешността на луковицата на косъма се трансформира в енергия, която стимулира деленето и метаболизма на клетките. Ускоряването на процесите в корените на косъма стимулира растежа на по-здрава коса.

Резултати от изпитване:

Намалява загубата на коса по време на измиване и увеличава обема на косата. Увеличава жизнеността и блясъка на косата при повече от 73% от хората, при които е бил тестван.

Употреба:

Нанесете върху влажна коса и масажирайте кожата на главата. Оставете да действа три минути и след това изплакнете обилно с вода. При необходимост можете да повторите процедурата. Използвайте редовно за измиване на косата, когато тя е предразположена към опадане.