Производител BAYER
Наличност

Приорин таблетки х 60

Приорин

Физическо увреждане на косата
Естествен процес за косата е нейният растеж и след това стареене. Например коса, която има дължина под раменете е на поне 3 години. Това означава, че тя е измивана с шампоан стотици пъти, сресвана и излагана на вредното действие на околната среда. Прекалено честото миене на косата отстранява от космите естествените мазнини, които изпълняват ролята да я омазняват и предпазват. Грубото сресване на косата води до премахване на кутикули от косата. Затова тя трябва да се сресва много внимателно.
 

Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива.


Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива. Приорин е една от първите формули, създадени с тази цел, която продължава да се развива и през 21-и век. Към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин работи още по-добре.

Корените на косата играят основна роля в нейния растеж. В тях се образуват клетките, които изграждат косъма, там той получава и своя цвят. Това е интензивен процес, който изисква много енергия.

Приорин дава на Вашата коса тази енергия, защото Приорин работи отвътре навън. Той дава на корените на косата необходимите елементи и хранителни вещества, за да можете Вие да се радвате на здрава, красива и силна коса.

Приорин е изцяло натурален продукт. Възвръща здравината и блясъка на Вашата коса!

Приорин действа, когато косата Ви е загубила жизнеността си.


Приорин помага на косата Ви да бъде здрава и блестяща – при стрес, при смяна на сезоните, при възстановяване след заболяване или след раждане.

Приорин действа, когато косата Ви е загубила жизнеността си или загубата на коса е по-висока от обичайното. Обичайната загуба на коса е около 50 – 100 косъма на ден.

Препоръчително е Приорин да се използва от три до шест месеца. При необходимост курсът може да се повтори. Подходящ е за продължителна употреба, но в никакъв случай не е заместител на добре балансираното хранене и здравословния начин на живот.

С две капсули на ден, приемани с чаша вода след хранене, Приорин стимулира растежа на косата, прави я здрава, жизнена и красива. Така Ви дава самочувствие и увереност.

Приорин е създаден, да поддържа косата здрава. Уникалният състав на Приорин включва Биотин, L-Цистин, екстракт от просо и пантотенова киселина.


Приорин е създаден, да поддържа косата здрава. Неговите съставки ще помогнат на Вашата коса да бъде жизнена и силна.

•    L-Цистинът е основниятен градивен елемент на кератина. Кератинът е главният компонент на косата и ноктите, засилва растежа на косата и спомага за нейната здравина.

•    Екстрактът от просо съдържа редица важни микроелементи, които са естествените градивни елементи на косата и ноктите.

•    Пантотеновата киселина (витамин В5) помага за поддържането на здрава и силна коса чрез стимулиране на процеса на създаване на нови клетки, от които се изгражда косъмът. Тя участва и в усвояване на енергията от хранителните вещества. Пантотеновата киселина може да помогне за възстановяване на естествения цвят на косата и помага за предотвратяване на загубата на коса.

•    Биотинът, или познат още като витамин Н, допълнително подсилва действието на тези съставки, подпомага биологичния процес, осигуряващ устойчива структура на косъма и ноктите.

Приорин не променя ежедневния Ви ритъм на живот, а просто дава резултат.