Производител Merz Pharmaceuticals
Наличност

Мерц специал дражета х 60

МЕРЦ СПЕЦИАЛ ДРАЖЕ 60 БРОЯ

Красива отвътре.

Увреждане на скалпа и на косата
Увреждането на косата може да бъде сериозно, ако химичните вещества, които се използват при къдрене не се употребяват правилно. Боядисването на косата също води до нейното увреждане. Злоупотребяването с боите променя естественото киселинно състояние на косата. Хлорът, който се използва за дезинфекция в басейните има силно алкален характер, той се свързва с кератина в космите и се създава стъклен ефект. Много вредно за косата е нейното избелване, тоест изрусяването и обезцветяването. По време на процеса химическото вещество премахва естествения цвят на косата и освен това отнема много от влага й. След това тази влага не може да бъде възстановена.
 

Mерц специални дажета имат в състава си балансирана комбинация от градивни, жизнено важни вещества и така се предотвратяват вредите, причинени от техния недостиг.

За красива коса, блестяща кожа, здрави нокти.

Това е един добър начин да направите нещо полезно за здравето си  .

Mерц специални дражета представляват комбинация от градивни и допълващи вещества, важни за целия организъм. Kосата без блясък, повяхналата кожа, чупливите и меки нокти, могат да са индикатор за неефективен прием на хранителни вещества.

Специалната формула на Мерц   набавя ценни за здравето и кожата вещества (напр. желязо, витамини).

Състав:

Съдържа каротин,витамин А ацетат,сух екстракт от мая, витамин В1 нитрат.

Показания:

Прилага се за предотвратяване на последствията , причинени от недостиг на жизнено важни вещества ( витамини, железни соли ) в организма.

Дозировка и приложение:

Приема се сутрин и вечер по 1 драже.

Да се съхранява над 25 С.

Внимание:

Хранителна добавка . Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Производител: Германия