Производител MEDICOPHARM
Наличност

Имуноефект капсули х 30

ИМУНОЕФЕКТ - АНТИВИРАЛ

Съвет за силна имунна система
Пийте толкова, колкото иска организмът
Експертите съветват да се приема най-малко 8 чаши вода на ден. Водата е много важна за организма, защото помага на тялото да отмива токсините и отпадъците от него.

Намалете приема на кофеин
Консумацията на кофеин има дехидратиращо действие върху организма, като го лишава от важни витамини и минерали. Експертите предлагат, ако нямата възможност да спрете пиенето на кафе, да изпивате по 1 чаша вода повече за всяка чаша кафе, за да можете да запазите баланса.
 

Имуноефект-Антивирал  е хранителна добавка в твърди желатинови капсули.

Всяка капсула съдържа природни суровини под формата на сухи екстракти:
 Малина листа (Fol. Rubi idaei)- 60 mg
 Бъзак плодове(Fr. Sambuci ebuli) - 50 mg
 Кръвен здравец коренище(Rаd. Geranii sanguinei) - 50 mg
 Сладък корен (Rad. Liquiritiae) - 20 mg
 Ехинацея (Hb, Echinaceae)- 75 mg
 Сминдух (Hb. Foeni graeci)- 30 mg
 Петопръстен очиболец (Hb. Potentillae reptans) -40 mg
 Шийтаке (Lentinus edodes)- 50 mg
 Цинков цитрат (Zincum citrate) - 25 mg
 L-лизин (L-Lysine)- 75 mg

Приложение: Имуноефект-Антивирал се препоръчва за прием като хранителна добавка: за увеличаване дейността на на имунната система, особено спрямо вируси, за засилване общата съпротивляемост на организма при епидемиологична обстановка; за подобряване функционалното състояние на лигавиците на дихателните пътища и процеса на самоочистването им; като допълващо средство за подкрепа на естествените защитни механизми на организма при сезонни инфекции, температурни състояния и състояния на автоинтоксикация.

 

Действие: Продуктът подпомага за укрепване естествените защитни сили на организма срещу развитието на вируси, подкрепя функциите на дихателната, отделителната система и жлъчката като подмага за отделяне нетоксични вещества от организма. Малиновите листа, бъзакьт и аминокиселината лизин подпамагат т за усилване съпротивителните възможности на организма срещу инфекции. Ехинацеята, кръвният здравец и източната гъба шийтаке имат допълнително укрепващо дейността на имунната система въздействие. Цинковият цитрат (тук в органична, напълно усвоима форма) не само спомагат  за укрепване дейността на имунната система, но и допринася за цялостното поддържане и възстановяване на обменните процеси, а от там - и на силите и апетита. Петопръстният очиболец подпамага структурата на лигавиците, като засилва функциите им. Сладкият корен по мага за стимулиране на собствената надбъбречна хормонална продукция. Сминдухътподпага  за увеличаване на детоксичните функции на черния дроб, за регулиране на хормоналния баланс.

Препоръчан прием: Една капсула на ден, сутрин на гладно, с около 100 мл. течност. При наличие  проблеми (съвместно с другите необходими мерки) -два пъти по 1 капсула, 10 мин. преди хранене или заедно с лека храна (натурални сокове, зеленчукови супи, овесени ядки).
 
Да не се превишава препоръчаната доза.


Противопоказания: Впрепоръчаните дози не са установени. Препаратът не притежава  пристрастяващо действие. По общи съображения не трябва да се употребява без медицинско наблюдение от бременни и кърмещи жени, и от деца под 5-годишна възраст
Продължителност на приема:Приема се без прекъсване в продължение на 30 дни. При необходимост, след почивка от 10 дни, курсът се повтаря, до повлияване.

Опаковка: Кутия с три блистера по десет капсули, с листовка. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство, и не замества пълноценното /балансираното/ хранене.

 

Съхранение: На хладно, проветриво, недостъпно за малки деца, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5° С - 25° С, в оригиналната опаковка.