Наличност

ЗЕРО СТРЕС ТАБЛЕТКИ 300 МГ. Х 20

ЗЕРО СТРЕС / ZERO STRESS 

хранителна добавка намаляваща стреса!

 

Кога се използва ZERO STRESS?

ZERO STRESS се употребява  при състояния на стрес, съпътстван от: тревожност, раздразнителност, проблеми с концентрацията, нервно-психическа преумора, смущения на съня.

 

Какво съдържа ZERO STRESS?

Eдна филмирана таблетка съдържа 300 mg стандартизиран сух екстракт от валериана.

Помощни вещества: силицифицирана микрокристална целулоза, натриев нишестен гликолат, натриев стеарилфумарат.

Корените на Валериана се използват от векове поради  доказания седативен положителен ефект.

Предимствата на съврененния продукт ZERO STRESS са, че съдържа стандартизиран екстракт от валериана и таблетките се произвеждат по уникална немска технология. Тези предимства осигоряват  неговото високо качество и ефективност.

 

Как действа ZERO STRESS?

ZERO STRESS успокоява нервната система, отстранява чувството на възбуда и напрежение, премахва раздразнителността, безпокойството и тревогата, контролира емоциите, скъсява времето за настъпването на съня и подобрява неговото качество.

 

Как се приeма ZERO STRESS?

Ако е необходимо успокояване през деня, се приема 1 таблетка в сутрешните или следобедните часове. При нарушение в съня се приема по 1 таблетка вечер половин час преди лягане. Таблетките се приемат цели, без се дъвчат или смучат, с достатъчно количество течност. Приемът не зависи от храната (може да се прилага на гладно или след хранене) и не се повлиява от хранителния ви режим.

За постигане на оптимален ефект ZERO STRESS трябва да се приема 4-6 седмици. Ако проблемите Ви не изчезнат  е препоръчително да се обърнете към лекар.

 

Безвреден ли е ZERO STRESS?

ZERO STRESS e безвреден за възрастни, без ефект на привикване и зависимост.

ZERO STRESS съдържа натурално седативно средство, без странични ефекти и при продължително приемане. Няма негативно въздействие върху състоянието на будност и не предизвиква усещане за сутрешна сънливост.

 

Какво друго трябва да се спазва при употреба на ZERO STRESS?

Не използвайте ZERO STRESS преди или по време на шофиране или ако се налага да извършвате дейности, изискващи повишено внимание.

Не трябва да се превишава препоръчваната доза.

Поради липса на достатъчно системни проучвания, не се препоръчва да се приема по време на бременност и кърмене, както и при деца.

 

Как се съхранява ZERO STRESS?

Продуктът се съхранява на сухо при температура под 25?С.

Да се съхранява на места, недостъпни за деца!

ZERO STRESS трябва да се употребява само в срока на годност, посочен на опаковката.

 

Опаковка:

Опаковката съдържа два блистера с по 10 филмирани таблетки.