Наличност

ВОЛФ БАЗИС КРЕМ 50 ГР.


СЪСТАВ:

Съдържа естери и свободни киселини на ненаситени съединения, етери на мастни алкохоли, актадеканати, дерматологично тествани корегиращи аромата добавки /не съдържат бергамот и бергаптен/ в хидрофилен крем тип емулсия масло/вода. Маслена фаза 25% тегловни.

 

ПОКАЗАНИЯ:

За лечение за ежедневна употреба при всеки тип кожа, особено за чувствителна; за апликация в интервалите когато кожата трябва да се поддържа; за приложение след лечение на възпалителни кожни заболявания.

 

СВОЙСТВА:

Базалният крем съдържа вещества, които предпазват кожата от изсушаване и от влиянието на външни фактори. Емулсията във вода на Болф Базис крем има охлаждащо и облекчаващо действие върху кожата. Отстраняват се нарушения в омазняването, които редовно се съпътстват от  изменения във водозадържащата способност на кожата и по този начин водят до крехкост и чупливост на роговия слой. Така, сухата, грапава  и напукана отново възвръща своите отговарящи на функциите й еластични свойства. Базалният крем се характеризира с добра поносимост и е приятен при употреба. 

 

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

1. За ежедневна употреба при всеки тип кожа, особено за чувствителна, подложена на системно вредно въздействие.

2. За апликация в интервалите, когато специална терапия не е необходима, но кожата трябва да се поддържа.

3. За приложение след лечение на възпалителни кожни заболявания /например с кортикоиди/ до окончателната регенерация на кожата. Кремът може да се прилага без ограничения в зависимост от възникналата необходимост. Освен това, той е подходящ и като вехикулум за различни активни субстанции.