Производител VITASLIM
Наличност

Витаслим LADY капсули х 30

Вижте още продукти от:

Vitaslim LADY

Женските мечти стават реалност

Интересни факти за витамините
Много често В5 е наричан анти-стрес витамин, защото той увеличава активността на имунната система и издръжливостта на организма при стресови ситуации. Наличието на витамин В5 в организма е важно за поддържането на нормално работеща храносмилателна система, а освен това витаминът увеличава усвояването на други витамини в организма. Витамин В5 способства за удължаване на продължителността на живота.
 

Vitaslim LADY е революционно ново средство, което подобрява размера на гърдите и укрепва женското здраве по един напълно природен начин. Той дава на жените съблазнителен и стегнат бюст. Подчертава женствеността като засилва естествената красота на нежния пол. Този ефект се наблюдава много ясно и при жени в менопауза.

Неговата ефективност се дължи на съчетанието на специално подбрани екстракти от „женски растения” и уникална технология за тяхното съхранение в свежо течно състояние (патентована технология Licaps® на Capsugel).

Корекция на бюста

Благодарение на богатата на изофлавони формула Vitaslim LADY подпомага физиологичната дейност на млечните жлези и стимулира разширяването на гръдната тъкан в женските гърди. Това води до увеличаване на обема на бюста, като същевременно го повдига и стяга. Подобрява формата и състоянието на гърдите след раждане и кърмене, след драстична промяна в теглото и диети, след промените през климакса и др.

Менопаузата

Основната съставка на Vitaslim LADY – изофлавоните, са единствената натурална алтернатива на терапията при жени с климактерични оплаквания. Значително помага за облекчаване на неприятните усещания – горещи вълни, нервни колебания и др. Благоприятства доброто настроение и нервно-психичното равновесие у жените в периода на менопаузата.

Усещане за жена

Vitaslim LADY осигурява свеж и атрактивен външен вид благодарение на изофлавоните, които допринасят за постигане на баланс между хормоните естроген и прогестерон в женското тяло. Поддържа нормалното либидо и редовния менструален цикъл.

Съдейства за уплътняване на устните и за изчистване на кожата от петна и други дефекти. Регулира процеса на натрупване и задържане на мазнини и вода в тялото, като по този начин не повлиява телесното тегло.

Как се пие Vitaslim LADY?

По 1 капсула дневно – при възрастни. За по-добър и траен резултат се приема ежедневно в продължение на поне 3 месеца.

Противопоказания: Не се препоръчва при бременни, кърмещи и деца до 18-годишна възраст, както и при лица с алергия към някоя от съставките. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!