Производител VITASLIM
Наличност

Витаслим Beauty х 20

Вижте още продукти от:

Vitaslim BEAUTY - най-добрата грижа за естествена красота

Интересни факти за витамините
Витамин В6 включва група от 3 родствени съединения, притежаващи сходна биологична активност - пиридоксин, пиридоксал и пиридоксамин. Те се отличават с наличието на спиртна, алдехидна или аминна група. Витамин В6 спада към групата на водноразтворимите витамини, което означава, че организмът не задържа излишните количества от него, а го изхвърля от тялото заедно с водата в рамките на 8 часа след неговото приемане.
 

Блестяща коса
На всекиго се е случвало да върви по улицата и погледът му неволно да бъде привлечен от игриви отблясъци в нечия коса. Ами Vitaslim BEAUTY има грижата косата да изглежда не просто бляскава, а блестяща, защото с него тя е подхранена и хидратирана отвътре. Косопадът и пърхотът видимо намаляват, а с тях и космите върху възглавницата или досадните бели следи по раменете. Косата започва да расте по-бързо, като става и достатъчно силна и здрава, за да устои на вредните влияния на времето – студ, вятър, слънце..., на третирането с препарати, на сешоара и пр.

Изящен маникюр
Но всяка жена, за мъжете да не говорим, се заглежда и по изящния маникюр с ярки цветове. Ясно ни е обаче, че под цветния лак стои здрав и красив нокът. Така че, що се отнася до ноктите, Vitaslim BEAUTY старателно се грижи за заздравяването на меките и разслояващи се нокти. Той ускорява растежа им и намалява тяхната чупливост.

Копринена кожа
А кожата като коприна не е само ген, тя до голяма степен е грижа. Грижата с Vitaslim BEAUTY прави кожата еластична, дълбоко хидратирана и подхранена. Тя придобива копринена мекота и блясък. Придава й по-млад и жизнен вид, а бръчките около очите значително намаляват.

Прием на  Vitaslim  BEAUTY
По 1 капсула 2 пъти дневно (сутрин и вечер), няколко минути преди хранене. За траен резултат е необходима продължителност на приема не по-малка от 3 месеца.

Vitaslim BEAUTY може да закупите и от аптеките