Производител VITA GOLD
Наличност

ВИНОГИН МАКС КАПСУЛИ Х 30

Вижте още продукти от:

ВИНОГИН МАКС КАПСУЛИ Х 30

 
СЪСТАВ:
Всяка желатинова капсула съдържа: Магнезий (Магнезиев оксид) - 144 mg; Гинко билоба (Ginkgo biloba) - 89 mg; Grape seed extract (екстракт от гроздови семена) - 55 mg; Vinitroxтм (Винитрокс - екстракт от грозде и ябълка - източник на полифеноли) - 34 mg; Селен - 55 микрограма. Помощни вещества: магнезиев стеарат, аерозил.
 
 
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
- Пидпомага кръвоснабдяването на мозъка и крайниците.
- Благоприятства за повишаване на паметовите способности, концентрацята и възможността за възприемане.
- Укрепва кръвоносната система и подобрява кръвоснабдяването.
- Увеличава мускулната сила и издръжливостта на организма, което е особено важно за по-възрастните хора.
- Оказва положително влияние при хора, страдащи от студени крайници;
- Има антиоксидантно действие.
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Уникален пантетован комплекс, съдържащ екстракти от грозде и ябълка, на френските лаборатории Bio Serae. Действието на Vinitrox  се дължи на стимулиране на отделянето на естествен азотен оксид /един от основните механизми в тялото/. чрез който се постига съдоразширяване/.  По този начин се подобрява изхранването на тъканите с кислород и хранителни вещества.
 
Гинко-билоба - Стандартизираният екстракт от гинко-билоба способства за разширяване на  най-малките кръвоносни съдове и подобрява циркулацията на кръвта. Подобрява оросяването на мозъка, повишава концентрацията. Има силно антиоксидантно действие.
 
GRAPESEED EXTRACT (Екстракт от гроздово семе). Представлява мощен антиоксидант - 20 пъти-по силен от витамин С. Защитава организма от вредното въздействие на свободните радикали и заздравява стените на кръвоносните съдове. Помага за поддържане еластичността на артериите и вените.
 
Se(селен) Като силен антиоксидант, селенът, е изключително ефикасен при превенция на сърдечните болести. Предпазва клетъчните структури от действието на свободните радикали. Предотвратява преждевременното стареене на клетките. Помага за детоксикацията на организма.
 
Mg(Магнезий) Подпомага правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Недостигът на магнезий може да предизвика повишаване на кръвното налягане и сърцебиене. Участва в процесите на мускулното съкращение, подпомага за намаляване на умората и нервното напрежение.
 
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Препоръчва се по 1 капсула дневно, след храна.
 
ПРЕПОРЪКИ:
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Vinogin Max да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.