Производител HEEL
Наличност

Вертигохил таблетки х 50

ВЕРТИГОХИЛ ТАБЛЕТКИ

Интересно
Хомеопатът ще предпише лекарства за премахване на виновника на симптомите, а не на самите тях. При хомеопатичния преглед специалистът задава въпроси, за да може да научи историята на човека. Целта е да се разберат всички малки причини за появата на симптомите. В някои случаи едно заболяване може да бъде свързано с друго, което не е толкова силно проявено, а болката в една част на тялото да се дължи на болест в друга. Точно затова хомеопатията е полезна, тъй като разглежда тялото като цялостна система.

Показания:
Световъртеж от различен произход, най-вече при атеросклероза.
Противопоказания:
Свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
Нежелани реакции:
Макар и рядко са възможни прояви на свръхчувствителност.
Лекарствени взаимодействия:
Не са известни
Дозировка и начин на приложение:
Обикновено 3 пъти по 3 таблетки дневно, а при пристъпноподобен световъртеж -отначало по 1 таблетка на всеки 15 мин. Таблетките се поставят под езика до разтварянето им. Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия!
Лекарството не е противопоказано при бременни, кърмачки и шофьори.

Да не се прилага при деца!

Ако след приложението на продукта не настъпи желаният лечебен ефект, да се направи консултация с лекар. При продължителни или неясни оплаквания трябва да се потърси лекарска консултация, тъй като може да се касае за заболяване, изискващо изследване и специално лечение.