Производител Доктор Памуков
Наличност

Бронхо Пам с Ехинацея и Цитрусова мащерка бутикова серия

Вижте още продукти от:

Снежно-бялата и златна серия на Бронхо Пам е първият бутиков билков в света. Уникалната лечебна напитка излиза едновременно на пазарите в България и Великобритания под мотото: Зимният чай на феите. Серията е в ограничен тираж и представлява оригинална комбинация от ефективен билков препарат, както и луксозен вкусен чай. Уникалната напитка съдържа рядка мащерка със свеж лимонов аромат от Розовата долина, както и оригинална индианска ехинацея, произхождаща от Северна Америка

Новите серии на Бронхо Пам са създадени за модерния и интелигентен клиент, който е наясно, че билковите продукти имат огромна и трайна полза за здравето, но и изисква високо качество, доказана научна експертиза и стил.

  • Бронхо Пам Бутикова лимитирана златна серия е Първият бутиков чай в света! 

  • Най-ароматният и вкусен медицински билков чай Съдържа специална оригинална индианска ехинацея от Северна Америка, одобрена и отглеждана под надзора на от д-р Памуков и уникалната цитрусова мащерка с дъх на лимон, специално култивирана и разработена за Пам Медика от водещи български учени-ботаници и специалисти по растения с високо съдържание на етерични масла.

Иновативните био-фитотерапевтични (билкови) препарати от сериите Имуно Бронхо Пам, Бронхо Пам и Слим Пам спечелиха 7 интернационални златни награди - 6 златни международни медала, както и  специалния златен приз на Тайван за иновационен принос към медицината от 3 изложения тази година.