Производител Доктор Памуков
Наличност

Бронхо Пам Оригинал с Ехинацея

Вижте още продукти от:
  • Бронхо Пам (Бронхопам) - Оригинал ® нова рецeпта с уникална индианска ехинацея - световноизвестен иновативен препарат на Пам Медика, съдържащ 5 специални билки за имунната и белодробната система. Подходящ e при остър, хроничен и астматичен бронхит, както и грип и профилактика. Препаратът помага на деца и възрастни. Освен това е 100% природен и е без странични ефекти.  
  • Бронхо Пам - Оригинал с ехинацея е особено подходящ за грип и бронхит, както и за подсилването на имунната система на малки деца. Всеки един  елемент в продукта е висококачествен и съобразен с нуждите и спецификите на децата, които са много деликатни. Дори кутията е със специални природни и нетоксични лепила и мастила, използвани от малко водещи световни компании като Нестле.  
  • Качество по най-добрите световни стандарти:  Бронхо Пам - Оригинал е произведен в сътрудничество с водещи експерти. Продуктът носи логото на д-р Памуков, с което той гарантира качеството му.  
  • Бронхо Пам® - Оригинал за максимална полза: Големият размер на опаковките от 30 филтъра е съобразен с лечебните дози. 100% натурален

          Как помага Бронхо Пам® и какво съдържа?

  • Бронхо Пам - Оригинал с индианска ехинацея: зелената серия на Бронхо Пам - Оригинал с ехинацея подпомага имунната и бронхиалната системи при профилактика, бронхити и грип. Клинични изследвания доказаха, че нашата специално отгледана оригинална индианска ехинацея, произхождаща от Северна Америка, е мощен имуномодулатор и намалява продължителността на грипа с 2 до 3 дни, както и тежестта на протичането на заболяването. 
  • Редките култивирани билки, които се използват в сместа са с около 1,5 -7 пъти по- високо съдържание на активни лечебни вещества, поради които продуктът е около 2-3 пъти по-ефективен от стария Бронхо Пам, който вече не се произвежда. Те са подбрани специално и отгледани за нашия продукт от д-р Памуков, фармацевти и водещи учени от Института по ботаника при БАН.

Иновативните био- фитотерапевтични (билкови) препарати от сериите Имуно Бронхо Пам, Бронхо Пам и Слим Пам спечелиха 7 интернационални златни награди - 6 златни международни медала, както и  специалния златен приз на Тайван за иновационен принос към медицината от 3 изложения тази година.