Наличност

БИЛКА ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД

Подхранва косъма в дълбочина и спира косопада. Съживява косата и витализира скалпа максимално. Придава обем и блестящ вид на косата 100%.

Изключително ефикасната формула против косопад е на базата на проверени рецепти от народната медицина с лечебни билки и витализиращи косата витамини, които я заздравяват, стимулират за растеж и предпазват от вредното въздействие на влошаващата се околна среда.

Тоникът съдържа:

- екстракт от лечебните билки коприва, листа от бяла бреза и листа от орех, които максимално оздравяват луковицата на косъма и стимулират растежа на нова, здрава коса.

- Витамин С, който стимулира растежа  на косъма  и оказва  противовъзпалително действие на кожата на скалпа срещу сухота и сърбежи след употребата на шампоан. Придава на косата мекота и ултра блясък

- Витамин РР - супер кондиционер, който насища косъма и кожата на скалпа с интензивна влага и прави косата по-силна и здрава. Подпомага стилизирането й.

- Ментол - силно тонизира подхранването на космените луковици в скалпа и е основен фактор за растежа на нова коса.

- силикон - образува защитен филм около всеки косъм и така съхранява нужното ниво на влага в косата и осигурява сигурна защита срещу вредното влияние на околната среда. Придава обем и блясък на косата.

 

УПОТРЕБА:

Нанесете тоника върху суха или подсушена след измиване и масажирайте корените 2-5 минути с леки кръгови движения. Оставете косата да изсъхне.

Добре е да се комбинира със шампоан от същата серия - Шампоан за здрава коса против косопад от серията Билка.

 

РЕЗУЛТАТ:

Здрава коса с блестящ вид, защитена от косопад!

Препоръчва се при изтощени коси, засегнати от косопад и за стимулиране растежа на нова, здрава коса при липсата на виталност на косъма.