Производител BAYER
Наличност

Бепантен анти стрии крем 150 гр.

Вижте още продукти от:

BEPANTEN STRETCH MARK CREAM

Опаковка: 150 мл.

Предимства на BEPANTEN STRETCH MARK CREAM:

    Съдържа екстракт от Centella Asiatica, известен за свеждане до минимум на развитието на стрии.
    Съдържа провитамин B5 и глицерин, които са доказани съставки, за да подхранват и овлажняват кожата, като я правят мека, гъвкава и еластична.
    Съдържа чист зехтин и липиди за подпомагане на кожната бариера, която е от ключово значение и предпазва от външни влияния.
    Хипоалергенен. Без консерванти. Дерматологично тестван.

Centella (gotu kola) се използва широко в Азия и след това в продължение на много векове и е показано, че подновява колагена, в количество и качество, възстановяване тъканите и еластичността на кожата, подобрявавъншния вид на кожата.

Защо стриите се появяват?

Стриите най - често са резултат на бързото разтягане на кожата, свързани с бърз растеж и бързи промени в теглото. Тогава кожата не е в състояние да изгради колаген и други влакна като еластин достатъчно бързо, за да противодейства на напрежението. От това бързо разширение на кожата, както и хормоналните промени, свързани с бременността, са основната причина за стрии.
Симптомите могат да включват сърбеж, усещане за парене, което може да предизвика дискомфорт.
Най - често засегнатите области за образуване на стрии са корема, областта на гърдите и други части на тялото, като  BEPANTEN STRETCH MARK CREAM може да се използва за всички тези области.

Как да използвате BEPANTEN STRETCH MARK CREAM?

За най - добри резултати кремът се прилага два пъти дневно (сутрин и вечер) по време на цялата бременност, като масажирате нежно до пълното абсорбиране от кожата.
Можете да продължите да го използвате след раждането.

Какво мога да направя, за да намаля образуването на стрии?

    Започнете да използвате BEPANTEN STRETCH MARK CREAM възможно най - скоро да помогне за намаляване на последиците, като поддържа кожата еластична.
    Масажирайте кожата си сутрин и вечер.
    Хранете се здравословно и се уверете, че получавате всички витамини и минерали.
    Приемайте ежедневно много вода, за да се запази тялото хидратирано.
    От съществено значение е да се вземат в допълнителни калории, за да подхранват бебето, но се уверете, че тези калории са от полезните храни, а не мазните, така че да можете да наддавате на тегло постепенно.
    Ако е възможно спортувайте.