Производител Natur Product
Наличност

АСПАСИЯ ТАБЛ.Х 42

Вижте още продукти от:

Аспасиа

С екстракти от полски хвощ и стръкове на коприва

Интересни факти за витамините
Действие на В4 върху организма
Ввитамин В4 има лекарствено действие върху черния дроб, защото може да му помогне да се възстанови от вече направените вреди. Именно поради тази причина той се използва като профилактично лекарство на чернодробни заболявания. Холинът пречи на развитието на атеросклеротични плаки по стените на кръвоносните съдове. Недостигът на витамин В4 може да бъде една от предпоставките за появата на коронарна болест на сърцето.
 

Аспасиата е отлична комбинация от натурални съставки, която повлиява регенерирането на косата, заздравяването на ноктите и спомага за поддържане на здрава и добре изглеждаща кожа.

Съдържа екстракт от полски хвощ и екстракт от стръкове на коприва, L-метионинът е аминокиселина, необходима за синтеза на протеини. Заедно с L-цистеина те съставляват структурните елементи на косата. L-метионинът трябва да се доставя на организма с храната. Неговото действие се подпомага от парааминобензоената киселина (РАВА), която не само забавя ранното стареене, а и коригира недостига на пигментация в косата и кожата.

Биотинът спомага за поддържане на здрава коса и кожа и е важен за правилния растеж на косата.

1 таблетка от 800 mg съдържа:

Биотин

150 mg (300%)*

Пантенонова киселина

6 mg (100%)*

Витамин В6

2 mg (142,8%)*

Рибофлавин (Витамин В2)

1,6  mg(114,3%)*

Тиамин (Витамин В1)

1,4 mg(127,3%)*

Витамин А (ретинол)

800 mgER(100%)*

Витамин С

60 mg (75%)*

Цинк

7,5 mg(75%)*

Екстракт от полски хвощ

50 mg

Екстракт от коприва

20 mg

РАВА

20 mg

L-метионин

10 mg

 

- % от препоръчваната дневна доза

- ER – еквивалент на ретинол

Указания за употреба: 1 таблетка дневно с достатъчно количество вода. Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното  хранене. Продуктът е предназначен за възрастни. Диетичните добавки не заместват балансираната диета и здравословния начин на живот.

Да се съхранява в добре затворена опаковка на стайна температура на място недостъпно за деца. Да се пази от влага. Предозирането може да предизвика разхлабително действие. Е104 може да има отрицателен ефект върху активността и способността за концентрация на децата.

Състав: Витамин С, екстракт от полски хвощ; екстракт от стръкове на коприва; цинков сулфат; РАВА; L-метионин; пантенонова киселина, пълнители: сорбитол и микрокристална целулоза, противослепващи субстанции: магнезиев стеарат, и силициев диоксид; витамин В6; витамин В2; витамин В1; витамин А; биотин; състав на обвивката: хидроксипропилметил целулоза, талк, рафинирано кокосово масло, оцветители: Е171, Е172, Е104, Е133.

 

Съдържание: 42 обвити таблетки.

Нетно тегло: 33,6 g.