Производител ENZYMATIC THERAPY
Наличност

Алфа бетик омега 3 рибено масло за диабетици 1g х 60

Действие

Хранителна добавка за хора с диабет и в преддиабетно състояние.

Приложение

Съвет за здраве
Бъдете доволни. Това не означава да се примирим в живота, означава да сме удовлетворени от живота, ако сте на диета, позволявайте си малко от нещата, които желаете. Ако ви прави щастливи да гледате 4 епизода от любимия сериал в петък вечер, направете го. Тези малки неща ви правят щастлива и не бива да се подценяват.
 

Алфа бетик Омега-3 Рибено масло съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Използвано е първокласно рибено масло от студеноводна риба, произведено под фармацевтичен контрол. Доставя Ейкозапентаенова киселина и Докосахексаенова киселина. Поддържа оптимални нива на триглицеридите в кръвта, благоприятства зрението, ставите, кожата и мозъчната функция. Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система. Формулите Алфа бетик са внимателно балансирани, за да отговорят на специалната потребност от хранителни вещества на хората с диабет или в преддиабетно състояние. 

Дозировка и начин на приложение

За възрастни и деца над 12 години - по 1-2 софтгел капсули на ден.

Противопоказания

Хората с диабет и в преддиабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на лекарства. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Продуктът съдържа натурални съставки. Възможни са изменения в цвета.

Странични ефекти

Няма наблюдавани