Производител ENZYMATIC THERAPY
Наличност

Алфа бетик канела плюс хром и биотин за диабетици 510 mg

Действие

Съвет за здравословно хранене
Винаги внимателно четете етикетите. Преработените храни имат изписани характеристики, което е прекрасно за вас. Обаче трябва да избираме битките си. Все пак замразените броколи не се равняват на макарони със сирене. Избягвайте преработените храни, колкото е възможно, но ако не можете, то следете в етиката да пише колко сол съдържат, колко мазнини и захари. В храните, които стоят по рафтовете често се добавя натрий и различни транс и наситени мазнини, които са вредни за тялото. Ако в етикета на дадената стока ги има в изобилие премислете отново и ги избягвайте. Има по-здравословна алтернатива. Само защото пише, че няма транс мазнини, не означава, че те отсъстват наистина, всъщност понякога при малки количества не ги изписват, така че трябва да сме внимателни.
 

Хранителна добавка за хора с диабет и в преддиабетно състояние. 

Приложение

Алфа Бетик канела плюс хром и биотин съдържа клинично проверени съставки, подходящи за хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подпомага състоянието на сърдечносъдовата система, оптимизира нивата на липидите и кръвната захар. Формулите Алфа бетик са внимателно балансирани, за да отговорят на специалната потребност от хранителни вещества на хората с диабет или в преддиабетно състояние. Произведен под GMP стандарт за производство на лекарства. Хранителните добавки Алфа бетик са произведени и тествани при най-високи стандарти за качество, разработени така,че да бъдат безопасни, приемани самостоятелно или в комбинация с други Алфа бетик продукти.

Дозировка и начин на приложение

 За възрастни и деца над 12 години - по 2 капсули на ден.

Противопоказания

Хората с диабет и в преддиабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на лекарства. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Клинично разработена формула, която се препоръчва за осигуряване на необходимите хранителни вещества на диабетиците. Продуктът съдържа натурални съставки. Възможни са изменения в цвета.

Странични ефекти

Няма наблюдавани