Производител Natur Product
Наличност

АЛГА САН ЛОСИОН АРНИКА 100 МЛ

Вижте още продукти от:

АЛГА САН ЛОСИОН АРНИКА

 

Показания: 
Продуктите, съдържащи Арника, са ефективно средство за намаляване на хематомите и последствията от контузии и травми.


Продуктите Арника се използват за лечение на спортни и битови травми, навяхвания, контузии, мускулни разтежения и са особено ефективни при хематоми. Подходящи са за бързо възстановяване след наранявания и оперативни намеси, като не бива да се прилагат върху открити рани, облекчават отока, съдействат за бързото разнасяне на хематомите.


Дозировка и начин на приложение: 
Изключително подходящ за спортисти. Подобрява циркулацията и ускорява възстановяването след травми и хематоми. Прилага се няколко пъти дневно върху засегнатите участъци.

Подходящ за овладяване на мускулна треска. Освежава кожата и тонизира мускулатурата. Прилага се успешно върху цялото тяло.


Механизъм на действие: 
Действа чрез стимулиране активността на белите кръвни клетки в задържаната в хематома, като подпомага разнасянето на течностите от наранените и мускули, както и от контузената тъкан.

Притежава също противовъзпалително и антибактериално действие, което подпомага намаляването на болката и отока, както и косвено ускорява заздравяването на раните. Има приятно охлаждащо действие и прониква в дълбочина на засегнатата тъкан, където упражнява своя ефект.

Притежава хипоалергенен сертификат, което позволява използването му при страдащи от алергии.