Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма омега 3 капсули х 120

Омега 3 мастни киселини + Витамин Е, 120 капсули

Рибено масло от сьомга на капсули, 500 мг

При висок холестерол

Интересни факти за витамините
Действие на витамин В4 върху организма
Холинът се отличава с много положителни ползи върху човешкото здраве. Той участва в холестериновата и мастната обмяна, а освен това регулира отлагането на тези вещества в тъканите. Под формата на ацетилхолин участва като невромедиатор в транспорта на нервните импулси в периферната нервна система. Лабораторни тестове са доказали, че витамин В4 повишава интелекта на ембриона. Подкрепя работата на черния дроб и спомага за премахването на отровите при процеса на детоксикация.
 

Състав: Рибено масло, желатин, глицерин, витамин Е, пречистена вода, D-алфа-токоферол (витамин Е).

Предназначение: Организмът ни не може сам да произвежда Омега 3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене. OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга на ABO Pharma, помагат да избегнете или забавите атеросклерозата (и в резултат от това на опастността от инфаркт). Те намаляват нивото на триглицеридите и стимулират естествените защитни сили на организма. Редовната консумация на рибено масло от сьомга подобрява кръвообращението и сърдечната дейност.

Дозировка: 2 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.

Активни съставки в 1 капсула:
Рибено масло от сьомга - 500 mg (18% ейкозапентаенова киселина (EPA) и 12% докозахексаенова киселина (DHA) oмега 3 мастни киселини);
Витамин Е (D-алфа-токоферол) – 3.5 mg

Хранителна информация за 100 г: Енергия: 3164,8 kJ (757,06 kcal); Въглехидрати: 8,57 г; Белтъци: 20 г; Мазнини: 71,43 г

Количество: 6 блистера х 20 = 120 капсули в кутия.

Нетно тегло (за 1 капсула): 655-745 mg

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.