Производител Abo pharma
Наличност

АБО ФАРМА-ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ Х 30

КОЛАСТРА стандартизирана

Хранителна добавка

Билков продукт, ефективно стимулиращ защитната система и изграждащ бърз имунен отговор при грип.

Съвет за силна имунна система
Редуцирайте стреса
Намаляването на нивата на стрес в организма е само от полза за вас. Постоянното подържане на високи нива на стрес е вредно за здравето. Според проучвания стресът отслабва имунната система, а това означава, че организмът ще започне по-често да се разболява. Затова веднага намалете стреса, като избегнете стресовите фактори. Отделете повече време за релаксация и правете нещата, които обичате.
 

Предназначение:

Коластрата съдържа перфектно балансирана концентрация от над 37 имунни и 8 растежни фактори, които поддържат и възстановяват здравословния баланс в почти всички системи в организма на човека. Повишава съпротивителните сили на организма спрямо вируси и бактериални инфекции. Действа противогъбично, антибактериално и противовирусно. Предпазва от развитие на различни алергии. Подобрява емоционалното състояние като предпазва от депресия. Укрепва костната плътност. Увеличава мускулната тъкан за сметка на намалената подкожна тлъстина.

Коластрата е първата храна,създадена от природата и стои на върха на хранителната пирамида.Тя защитава новороденото от външната среда и създава у него активна и здрава имунна система. Коластрата от крава е 20 пъти по-богата на имунни и антибактериални фактори в сравнение с тази на човека.

Подобрява еластичността на кожата. Подпомага поддържането на здравословна стомашно-чревна флора.

Действа противогъбично, антибактериално и противовирусно. Предпазва от развитие на различни алергии. Подобрява емоционалното състояние като предпазва от депресия. Укрепва костната плътност. Увеличава мускулната тъкан за сметка на намалената подкожна тлъстина.

В коластрата преобладават имуноглобулини (антитела),а също и растежни фактори,минерали, витамини и аминокиселини, които благоприятно влияят върху имунната система, върху правилното функциониране на червата и върху общото състояние на организма.

Коластрата съдържа следните защитни, регулиращи и поддържащи фактори:

  • Имуноглобулини - Имуноглобулините се борят срещу бактерии, вируси и дрожди. Коластрата съдържа имуноглобулини IgA, IgD, IgE, IgG, IgM.
  • Левкоцити - Левкоцитите стимулират: производството на интерферон, който забавя вирусното възпроизводство.
  • Лактоферинът - Лактоферинът защитава от инфекции и ракови образования. Действа също така противовъзпалително.
  • Лизозим - Лизозим унищожава бактериите и вирусите.
  • Богати  на Пролин полипептиди - Богатите на Пролин полипептиди едновременно започват и потискат имунната реакция. Потискането на имунната система е необходимо, за да се предотврати това, имунната система да атакува собственото си тяло, както се случва с автоимунни заболявания.
  • Цитокини - Цитокини са интерлевкини, кокто регулират интензивността и продължителността на имунната реакция.Те са високо антивирусни и антитуморни.
  • Интерлевкин - 10 - Интерлевкин - 10 намалява възпалението, причинено от артрит, инфекция или нараняване, независимо дали от операция или травма.
  • Лимфокини - Лимфокините регулират имунния отговор.
  • Растежни фактори -Докато е младо, човешкото тяло произвежда максимално количество растежни фактори. В уселичаване на възрастта все по-малко и по-малко се произвеждат растежни фактори. Това е една от причините, поради която физически стареят тялото и ума, и защото добавянето на растежни фактори може да забави процеса на стареене.

Функция на растежните фактори: Подпомагат зарастването на рани и възстановяването на тъкани.Стимулират растежа и регенерацията на хрущял,нерви,кости и мускули. Балансират кръвната захар. Увеличават разграждането на мазнините.

  • Нуклеотиди - Улесняват преноса на клетъчна енергия.
  • Аминокиселини - Лизин, Аргинин, Изолевцин, Треонин, Метионин, Триптофан, Левцин, Валин, Цистеин, Хистидин, Фенилаланин.
  • Витамини - А, В1 (Тиамин), В2 (Рибофлавин), ВЗ (Ниацин), В5 (Пантотенова киселина), Вб (Пиридоксин), В12 (Кобаламин), В13 (Оротова киселина), С, D, Е, Биотин, Фолиева киселина Минерали - Калций, натрий, желязо, манган, фосфор, калий, мед, йод, магнезий, холин, кобалт, хром.

 

Състав:

Коластра от крава - 300 мг (min. 35% IgG), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, колоиден силициев диоксид, хидроксипропилцелулоза.

 

Начин на употреба:


Стандартна схема:

За възрастни по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша вода, 20 минути преди хранене.

За деца над 7 години по 2 капсули дневно.

За деца над 1 година по 1-2 капсули дневно, разтворени в течност или смесени с храна.

При профилактика след прекарано заболяване:

За деца над 7 г. - по 2 капсули дневно разтворени в течност  20 минути преди хранене.
За деца над 1 г.  - по 1 капсула дневно разтворени в течност  20 минути преди хранене.
Смесвайте само със студени или хладки течности!

В начална фаза на заболяването при вируси, бактериални и гъбични инфекции:

За деца над 7 г. - по една капсула на всеки 3 часа разтворени в течност.
За деца над 1 г. - първите 3 дни дозата се увеличава на 3 пъти дневно  по 1 капсула  разтворени в течност.
Смесвайте само със студени или хладки течности!

При често боледуващи деца:

Схемата е 4 месеца по 1 капсула дневно, следва 1 месец почивка. Следват 3 месеца по схема - 10 дни се пие по 1 капсула дневно, следва 20 дни почивка.

Обикновено не се налага повтаряне на схемата.

Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!

 

Количество: 2 блистера x 15 = 30 желатинови капсули в опаковка.

Нето тегло ( за една капсула): 500 mg

 

Важно:

ИМУНОКОЛ Перфект Коластра е естествен продукт и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

Този продукт не съдържа съставки от генномодифицирани организми!