Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма имунокол перфект - течна коластра сироп

ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ- ТЕЧНА КОЛАСТРА

Хранителна добавка

Билков продукт, ефективно стимулиращ защитната система и изграждащ бърз имунен отговор при грип.

Съвет за силна имунна система
Бъдете положително настроени
Положителните мисли стимулират работата на имунната система. Според проучване, което е проведено сред студенти по право, всеки, който се е чувствал оптимистично настроен е имал по-силна имунна система. За да увеличите оптимизма във вас, отделете време да правите нещата, които обичате, така ще си помогнете в трудните моменти за вашето здраве.
 

Предназначение: Коластрата е дар от природата. Тя е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуномодулатори и 8 фактори на растежа. Кoластрата съдържа всичките пет имуноглобулини. Имуноглобулините са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви A,D,E,Gи М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото.Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен агент.
Съгласно регламент(ЕС) 432/2012г. за тази хранителна добавка не могат да се изписват здравно претенции.

Състав: 100% БИО коластра (коластра от крава), обезмаслена и стерилно - филтрирана. Съдържа лактоза.

Препоръчителен прием:
За деца от 0-3 г. по 1 чаена лъжичка (5 ml), от 3-12 г. по 2 чаени лъжички (10ml), над 12 г. приемайте по 1 супена лъжица сутрин или вечер (12,5 ml) в чист вид или смесена със студен плодов сок. Да не се консумира с топли напитки или алкохол.
Важно: “ИМУНОКОЛ Перфект” Коластра е естествен продукт и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Хранителната добавка да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
ВАЖНО: Поради изцяло натуралния състав на продукта е възможна появата на напълно естествени изменения и образуването на белтъчна утайка, без това да влияе на високото качество на тази БИО Коластра. Моля разклатете преди употреба.
Нетно тегло : е 125 мл
Съхранение: На тъмно и хладно място, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 14 дни!
Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!
Производител: Colostrum Technologies GmbH, Германия за ABOPHARMA