Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма изофлавон с 75 мг. соя

АБО ФАРМА ИЗОФЛАВОН С 75 МГ. СОЯ

Интересни факти за витамините
Предозиране на витамин В4
При повишена консумация на витамин В4 може да се получи негово предозиране, чиито симптоми са отслабване на сърдечната дейност и понижение на артериалното налягане. Това обаче е рядкост, тъй като витаминът е водноразтворим и се изхвърля от тялото с урината.
 

Предназначение:

Меките желатинови капсули със съдържание на изофлавон от соя са алтернативен заместител на хормоналната терапия с естроген в периода преди и по време на климакса. Особено препоръчително е използването на изофлавона като профилактично и поддържащо средство от жени в периода преди и по време на менопаузата. Той ефективно премахва и симптоми като главоболие, топли вълни, безсъние, умора, нервност и промени в настроението. Може да се използва и като профилактично средство срещу развитието на остеопороза и рак на гърдите.

Състав (на пълнежа):

Соев изофлавон (активна съставка) - 75 mg; Соев лецитин - 5 mg; Соево олио - 130 mg; кокосово масло - 20 mg; палмово масло - 50 mg; пчелен восък - 20 mg; на сухата капсула: желатин - 100.44 mg; глицерол - 48.44 mg; Candurin® червен оцветител - 1.12 mg

Хран. информация          в 1 капсула                                    в 100 г


Калории:                     9.78 kJ (2.36 kcal)                            2172.64 kJ (525.11 kcal)

Въглехидрати:              0.00 mg                                          0.00 g

Белтъци:                      100.44 mg                                       22.32 g

Мазнини:                     205.0 mg                                         45.56 g

Мулти хидрокарбонатни алкохоли: 48.44 mg                        10.76 g

 

Начин на употреба:

По 1 капсула дневно. За да се получи желаният ефект трябва да се приема редовно в продължение на 8 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не са установени странични ефекти. Не се препоръчва при бременни и кърмачки.

Без изкуствени оцветители и консерванти