Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма-алое вера сок 500 мл.

Алое Вера - 99.6 % чист натурален сок

Хранителна добавка + Витамини С, B5, В6, В7 и В12


Предназначение: Сокът от Алое Вера предлага широка гама от около 160 ценни съставки за човешкия организъм. Те спомагат срещу много симптоми и заболявания, сред които: за намаляване на нивото на холестерола; предпазват тялото от стрес; предпазват от камъни в бъбреците; предпазват бъбреците от възпаления; предотвратяват високото кръвно налягане; спомагат за предотвратяване на ракa на дебелото черво и благоприятстват храносмилателния тракт; помагат при запек; стабилизират кръвната захар и затова са подходящи и за диабетици.

В нашия висококачествен пресен сок от сме използвали концентрат от Алое Вера (Barbadensis Miller) разреден с вода, който извличаме от сърцевината на листата на растението. Ние отглеждаме тези растения в слънчева Централна Америка, където те се берат и белят на ръка, а след това полученият сок се обработва допълнително в завода ни.

Благодарение на тези деликатни ръчни процедури натуралните ценни съставки в сока са с най-високо качество.

Този сок от Алое Вера има сертификат от Международния научен съвет за Алое Вера (IASC).

 Състав: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Съдържание                            в 60 ml                  *ПДП

Витамин В6                                2.4 mg                  120 %
Витамин В12                              3.6 μg                    360 %
Биотин (Витамин В7)                  160 μg                   107 %
Пантенол (Витамин B5)               7.2 mg                  120 %
Витамин С                                15 mg                       25%

*ПДП = Препоръчителен Дневен Прием

Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.

Произведено със сертифицирани суровини под постоянен лабораторен контрол.


Начин на употреба: Пресният сок от Алое Вера изчиства най-добре. Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Разклатете добре преди употреба!

Съхранение: На хладно и тъмно място, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни.

Забележка: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и на здравословния начин на живот.


Съдържание:
e 500 ml, PET бутилка