Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма - алое вера сок 1000 мл.

91% сок от Алое Вера и 9% пчелен мед + Витамин C


Предназначение:
Сокът от сърцевината на листата на Алое Вера съдържа около 160 известни съставки, полезни за организма. Те спомагат срещу много симптоми и заболявания, сред които: за намаляване на нивото на холестерола; предпазват тялото от стрес; предпазват от камъни в бъбреците; предпазват бъбреците от възпаления; предотвратяват високото кръвно налягане; спомагат за предотвратяване на ракa на дебелото черво и благоприятстват храносмилателния тракт; помагат при запек; подпомагат стабилизирането на кръвната захар и затова са подходящи и за диабетици.

В този продукт сокът от Алое Вера е съчетан с друг от най-полезните натурални продукти – пчелният мед! Той е източник на бързо освобождаваща се енергия и лесно усвоими въглехидрати. Доказано е, че при ежедневна употреба, той влияе благоприятно на двигателната активност на стомашно-чревния тракт и върху секрецията на стомаха и червата. Пчелният мед се използва и като основно или помощно средство за лечение на гастрити, при променена киселинност на стомаха, при заболявания на дихателната система, а също и при възпалителни заболявания на кожата и лигавиците, което се дължи на антибактериалното му действие. Използва се и като диетично и лечебно средство при чернодробни заболявания, защото осигурява въглехидрати за синтезирането на гликоген.

Начин на употреба: За една наистина здравословна диета се насладете на натуралния сок от сърцевината на листата на Алое Вера с мед, като го пиете самостоятелно или го смесете с вода или друг сок. Консумирайте три пъти на ден по 20 ml. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо.

Съдържание:
91% сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) от сертифицирани растения; 9% пчелен мед, аскорбинова и лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Хран. информация:               в 100 ml                 в 60 ml              ПДП*

Енергия:                             40 kcal (170 kJ)          24 kcal (102 kJ)
Въглехидрати                           10,0 g                       6,0 g
Фибри                                     < 0,1 g                    < 0,1 g
Протеини                                < 0,1 g                     < 0,1 g
Мазнини                                 < 0,1 g                      <0,1 g
Витамин C                                 33 mg                   80 mg                100 %
Информация за диабетици       0,8 ХЕ**                 0,48 ХЕ**

ПДП* = Препоръчителен Дневен Прием

ХЕ** = хлебни единици


Всички хранителни стойности са предмет на естествените изменения в натуралните съставки.

Важно: Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Съдържание: 1000 ml, платмасова бутилка